☑ A-merk sneakers

☑ Altijd de laagste prijs dankzij onze vergelijker

☑ Ruime keuze

Sneakers kopen? Vergelijk alle sneaker aanbiedingen

Vergelijk de nieuwste sneakers van je favoriete merken en stijlen. Ontdek de beste sneaker aanbiedingen van diverse sneakerwinkels en kies jouw perfecte paar.

Sneakers kopen? Vergelijk alle sneaker aanbiedingen

Vergelijk de nieuwste sneakers van je favoriete merken en stijlen. Ontdek de beste sneaker aanbiedingen van diverse sneakerwinkels en kies jouw perfecte paar.

 
 
Dames sneakersStijlvolle sneakers voor damesBekijk collectie →
Heren sneakers
Heren sneakersStoere sneakers voor herenBekijk collectie →
Merken sneakers
MerkenKies jouw favoriete merkBekijk alle merken →

De nieuwste sneakers

Wij zijn altijd op zoek voor jou naar de laatste sneaker mode. De nieuwste modellen en de beste prijzen ontdek je op Sneakers-kopen.nl

Sneakers van de beste merken

Alle bekende sneakermerken hebben we voor je geselecteerd. Naast alle grote merken vind je hier ook de minder bekende merken sneakers.

Meer sneakermerkenVind hier alle sneakermerken uit ons assortiment. Bekijk alle merken →
Sneaker-informatie
Alle sneaker informatieMeer weten over sneakers? Ontdek alle informatie.Ontdek alle info →

Sneakers kopen? Hier moet je op letten

Tijd voor nieuwe sneakers! Vind jij het ook altijd lastig om de juiste sneakers te vinden? Het aanbod sneakers is online zo groot dat je haast niet meer weet waar je op moeten letten. Als je online op zoek gaat naar nieuwe sneakers kom je er al snel achter dat het aanbod ontzettend groot is. Wij geven je graag wat quicktips die je kan gebruiken in jouw zoektocht naar de juiste sneaker.

Maatvoering

Elk merk is verschillend en dus ook vaak de maatvoering. De ene sneaker kan wat kleiner uitvallen dan de ander. Bij de meeste webshops staat het duidelijk vermeld als de maat afwijkt.

 

Comfort

Bedenk goed waar je jouw sneakers gaat dragen. Draag je ze op je werk waarbij je veel loopt? Dan is het verstandig om voor sneakers met demping in de bodem te kiezen.

Kwaliteit

Wil je dat jouw nieuwe sneakers langer meegaan dan één seizoen? Kies dan voor sneakers die zijn gemaakt van hoge kwaliteit materiaal zoals leer.

Sneakers vergelijken

Sneakers vergelijken op prijs doe je gemakkelijk met onze vergelijker. Je ziet in één oogopslag de prijzen van alle aanbieders.

Sneakers vergelijken en kopen

Sneakers waren in eerste instantie bedoeld voor atleten maar zijn een waar mode-item geworden. Sneakers zijn comfortabel en eenvoudig te combineren met iedere outfit. Daarom kan je veel verschillende modellen sneakers kopen van een groot aantal merken. Wij hebben alle sneakers voor je op een rij gezet met daarbij de prijs van verschillende aanbieders. Naast de prijs hebben we ook nog wat tips waar je op moet letten bij het kopen van sneakers. Op deze website vind je allerlei handige informatie over sneakers kopen. Vind je het lastig om een goed adres te vinden om sneakers te kopen? Op onze website vertellen wij je bij welke winkels moet zijn. Zoek naar de webshops van de grote merken (Nike, Adidas, Puma, Converse) of kijk welke winkels ook erkende verkooppunten zijn voor dit merk. Voor de rest is het verstandig om het aanbod eens kritisch te bekijken. Zijn er recente modellen te koop? Of is het assortiment al een behoorlijke tijd niet meer aangevuld? Kijk ook of er reviews van klanten op de website aanwezig zijn.
Sneaker-aanbiedingen
Witte sneakers

Tips bij het kopen van sneakers

Elke voet is weer anders, daarom is het bij het kopen van een nieuw paar sneakers altijd verstandig om een paar uit te zoeken met de juiste pasvorm. Meet de breedte van je voet met een meetlint. Doe dit bij het meest wijde gedeelte van de grootste voet. Wanneer de omtrek hiervan minder dan 21 centimeter is, moet je sneakers zoeken met een smalle pasvorm. Heb je een brede voet en een hoge wreef? Dan is het beter om sneakers te kopen met een wide fit. Zo voorkom je dat je voeten gaan knellen in je schoenen. De meeste merken hebben ook een collectie voor afwijkende maten. Daarnaast kan je sneakers kopen die van zichzelf al een vrij brede pasvorm hebben, zoals de Nike Air Max en de meeste schoenen van Adidas. Op ons blog delen we meer handige tips voor het vinden van de sneaker die je zoekt.

Sneakers aanbiedingen

De populairste sneakers zijn vaak al duur genoeg. Gelukkig vind je online altijd wel een goede aanbieding. Wij zoeken elke week alle aanbiedingen uit en zetten deze voor jou op een rij. Selecteer jouw favoriete sneaker en kijk welke aanbieder de beste prijs biedt.

Sneaker-aanbiedingen

Tips bij het kopen van sneakers

Tijd voor nieuwe sneakers! Vind jij het ook altijd lastig om de juiste sneakers te vinden? Het aanbod sneakers is online zo groot dat je haast niet meer weet waar je op moeten letten. Wij geven je graag wat tips die je kan gebruiken in jouw zoektocht naar de juiste sneaker.

Sneaker opruiming

Net als in de winkel kan je ook online sneakers in de opruiming vinden. Ontdek alle opruimingsartikelen en shop direct!

De juiste combinaties

Door alle verschillende uitvoeringen, is het tegenwoordig vrij eenvoudig om je sneakers te combineren met je outfit. Zelfs als het gaat om een nette jurk of een zakelijk pak. Er zijn sneakers verkrijgbaar in iedere stijl voor iedere toepassing. Het is wel belangrijk dat je sneakers koopt in de juiste kleur en dat je alles binnen de juiste proporties houdt. Dus draag je bijvoorbeeld een zwart pak? Dan kan je hier gerust gympen met een print bij dragen. Zorg dan wel voor sokken in een neutrale kleur.

Ben je juist groot liefhebber van sokken in felle kleuren en drukke patronen? Dan is het verstandig om sneakers te kopen in een neutrale kleur. Maar met het brede aanbod van tegenwoordig is het absoluut geen probleem om passende sneakers te vinden.

 
Zwarte sneakers

Volop sneaker aanbiedingen

De populairste sneakers zijn vaak al duur genoeg. Gelukkig vind je online altijd wel een goede sneaker aanbieding. Wij zoeken elke week alle aanbiedingen uit en zetten deze voor jou op een rij. Selecteer jouw favoriete sneaker en kijk welke aanbieder de beste prijs biedt.

Advies nodig bij het vinden van de juiste sneakers?

Heb je de juiste sneaker nog niet gevonden en heb je nog wat tips of advies nodig? We proberen je zoveel mogelijk op weg te helpen met de nodige informatiepagina’s. Neem ook eens een kijkje op ons blog waar we handige artikelen delen.

Sneaker zoeken

Alle A-merk sneakers

Prijzen vergelijken

Altijd de beste prijs

Webshops vergelijken

Grootste sneakerwinkels

Veilig bestellen

Betrouwbare webshops